Firmafrokostordning

Eksempel 1

Mandag:

Oksekød og pasta penne i tomatflødesauce med peberfrugt

Spinatkylling pålæg med tilbehør

Peberrullepølse med løg og sky

Stegt torskerogn med remoulade og citron

Salat bar med 9 komponenter, dressing, hjemmebagt

Tirsdag:
Paneret svinekotelet med ristet kartofler, sky sauce og grilltomat

Caspacho (kold tomatsuppe)

Andelever mousse med portvins sky og cornichons

Tun salat med majs, peberfrugt og hjerte salat

Salat bar med 9 komponenter, dressing, hjemmebagt brød

Onsdag:

Kylling i rød karry med porre, gulerødder, spidskål og dampet ris

Ribben steg med rødkål og surt

Sennepsstegt sild i lage med rødløg og dild

Ægge salat med karse og tomat

Salat bar med 9 komponenter, dressing og hjemmebagt brød

Torsdag:

Ungarsk gullasch med bagt kartoffelmos

Varmrøget kalkun med røræg og purløg

Sprød salat med grillet gedeost

Salatbar med 9 komponenter, dressing og hjemmebagt brød

Chokolademousse

Fredag:

Smørrebrød

Eksempel 2

Mandag:

Hjemmelavet boller i karry sauce med mango chutney og ris

Krabbesalat med asparges, blåmuslinger og kørvel

​Kalvefilet og kartoffelsalat med radiser og rødløg

Salat med hvedekerner, kebab, fennikel, oliven olie og hvidløg

Salat bar med 9 komponenter, dressing, hjemmebagt brød

Tirsdag:

Hvid labskovs med koldt smør, rødbeder og purløg

Cæsar salat med kylling, brød crûton og soltørrede tomater

Pasta med skinke og krydderurter i mild chili sauce

Blandet pålæg med tilbehør

Salat bar med 9 komponenter, dressing, hjemmebagt brød

Onsdag:

Lasagne a la bolognese

Pastrami med vandmelon og feta

Varm leverpostej med bacon og champignons

Æg og rejer med mayonnaise og tomat

Salat bar med 9 komponenter, dressing og hjemmebagt brød

Torsdag:

Hakkebøf med løg, sky sauce og hvide kartofler

Reje cocktail

Flæskesteg med rødkål

Salatbar med 9 komponenter, hjemmebagt brød og smør

Lagkage

Fredag:

Stegt flæsk med persille sauce

Tun salat med tilbehør

Gravad laks med senneps dressing

Roast beef med remoulade og stegte løg

Salatbar med 9 komponenter, hjemmebagt brød og smør

STrøby egede selskabslokaler

Ring til os for at booke et lokale til dit arrangement​

Strøby Egede Selskabslokaler
Stevnsvej 82
4600 Køge

CVR: 16540838

Tlf.: 56 26 70 50
post@sesel.dk