Hovedretter

​Kalvefilet med Karl Johan svampesauce

​​190.-

​Gammeldags kalvesteg med flødesauce og Waldorfsalat

185,-

Unghanebryst med timian sauce

​​185,-

Sprængt kalveculotte med flødepeberrodssauce

​​195,-

Oksetyndstegsfilet med bearnaise og bordelaise

​​195,-

​Oksemørbrad med rødvinssauce (tillæg ved arrangement + 30,-)

​​210,-

Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg

​​185,-

Hovedretterne serveres med, grøntsager og kartoffel efter ønske.

Stegt perlehønebryst med balsamico sauce

​190,-

Lammekam med provencale sauce og braiseret urter

210,-

Svinekam med sprød svær eller landand serveret med rødkål og svesker

​185,-

Sprængt and med frossen flødepeberrod og smørsauce

185,-

​Filet af kronhjort med tyttebær og valdorfsalat

​195,-

Pocheret poulardebryst i estragonsauce

​185,-

Stegt berberi andebryst med fersken sauce

​185,-

STrøby egede selskabslokaler

Ring til os for at booke et lokale til dit arrangement​

Strøby Egede Selskabslokaler
Stevnsvej 82
4600 Køge

CVR: 16540838

Tlf.: 56 26 70 50
post@sesel.dk