Kolde forretter

​Salat med røget laks, dild og citron

​​95.-

​Brudt salat med stegt andelever, melon, tomat og parmesan

​​85.-

​Blandet salat med avocado, scampi, citron og tomatdressing

​​85.-

Fettuchine pasta vendt med krydderurter

​​85.-

​Lakse capaccio med peberrods creme, krydderurter og frisk parmesan

​​110.-

​Capaccio af okse med krydderurt salat, parmesan og jomfruolivenolie

​​95.-

Kold blandet fisk med rejer, asparges, citron og dilddressing

​​98.-

​Gravad laks med sennepsdressing

95,-

Torsk og laks indbagt i butterdej hertil Island dressing

​​98,-

​Varmrøget ørred anrettet på salat med med sauce vert

​98,-

Fersk røget laks med fløde stuvede spinat

​98,-

Andelever mousse på små salater med tomat culis

​98,-

Parma skinke med melon

85,-

​Skaldyrssalat eller rejecocktail anrettet i glas

​85,-

Fiske symfoni bestående af 3 slags fisk efter ønske

​110,-

½ frisk kogt hummer naturel (tillæg ved arrangement + 70,-)

​165,-

​Foie gras terrin med portvins sky

​135,-

STrøby egede selskabslokaler

Ring til os for at booke et lokale til dit arrangement​

Strøby Egede Selskabslokaler
Stevnsvej 82
4600 Køge

CVR: 16540838

Tlf.: 56 26 70 50
post@sesel.dk