Varme forretter

​Oksekødssuppe med 2 slags boller og urter

​​75.-

​Karljohan svampesuppe tilsmagt med portvin

​​90,-

​Flødelegeret aspargessuppe

​​80,-

Artiskokcremesuppe med purløg

​​80,-

Grønærtesuppe med peberbacon

​​80,-

​Tom kha suppe med kalkun, champignons, tomat og porre

​​85,-

Jomfruhummersuppe med urter og hummer haler

​​125,-

Ovnbagt torsk med skaldyrssauce og sprød rulle

​​125-

​Scampi og hvid fisk a la nage med porre, gulerødder og koriander

110,-​

Risotto med grillet fisk og skaldyr

​​125,-

​Laksefarseret rødtunge på fettucini med krydderurts sauce

​125,-

Torsk og laks i filodej med safransauce

​110,-

Sandart med riesling sauce og urter

​110,-

Pighvar souffle med jomfruhummer sauce

125,-

​Skindstegt rødfisk med rød pigmentcreme

​110,-

Dampet laks med hollandaise, løg og gulerødder

​110,-

Tarteletter med hønsekød, asparges og persille

​85,-

​Ristet laks med spinat og rødvinssauce

​110,-

​Dampet asparges med røget andebryst og beurre fondue

Dagspris​

STrøby egede selskabslokaler

Ring til os for at booke et lokale til dit arrangement​

Strøby Egede Selskabslokaler
Stevnsvej 82
4600 Køge

CVR: 16540838

Tlf.: 56 26 70 50
post@sesel.dk