Historien bag Strøby Egede Selskabslokaler​

Strøby Egede Selskabslokaler har altid været kendt for kvalitet, smagfulde menuer, god service og en hyggelig stemning.

Firmaet blev i 1993 overtaget af kok og tjener, Kenneth Larsen, som har stået for driften lige siden.

Et anderledes sted at holde fest

Kenneth ønskede at skabe et anderledes og lækkert sted, hvor folk fra nær og fjern kunne holde deres store og små arrangementer.

Snart blev de gamle selskabslokaler malet og sat i stand - både indenfor og udenfor.

I 1996 kunne han sammen med sine fem ansatte slå dørene op for tre hyggelige og indbydende lokaler med plads til op til 250 gæster.

Gennem årene har Kenneth erhvervet sig stor erfaring som kok fra

anerkendte steder som bl.a. Egoisten, Glasis og Belle Terasse i København.

Varieret og lækker mad

Hos Strøby Egede Selskabslokaler tilbyder han adskillige varierende menuer.

Maden vælges ud fra det danske, franske og italienske køkken og tæller alt fra buffeter, middage og grillfester til kolde borde og kaffeborde.

Sammen med sit dygtige personale sørger Kenneth for, at enhver fest i Strøby Egede Selskabslokaler bliver en kulinarisk oplevelse, som er skræddersyet efter kundens smag.

Kontakt os, hvis vi skal danne rammen om din næste bryllupsfest, konference ellet noget helt andet

Læs vores historie her

STrøby egede selskabslokaler

Ring til os for at booke et lokale til dit arrangement​

Strøby Egede Selskabslokaler
Stevnsvej 82
4600 Køge

CVR: 16540838

Tlf.: 56 26 70 50
post@sesel.dk