Julebuffet I
- Marinerede sild og karrysild med rødløg og kapers
- Frisk paneret rødspættefilet med dild, citron og
- hjemmelavet remoulade
- Æg og rejer med mayonnaise, dild og citron
- Ribbensteg med rødkål og svesker
- Varm leverpostej med champignons og bacon
- Æbleflæsk
2 slags ost med vindruer og radiser
Ris a la mande med kirsebær sauce
Kr. 198,-
Julebuffet II
- Christiansø sild med dild, kapers og rødløg
- Røget ål med røræg og purløg
- Smørstegt rødspættefilet med remoulade
- Berberiandebryst med svesker og rødkål
- Mørbradbøf med flødepaprikasauce
- Æbleflæsk
Ost med vindruer og radiser
Kr. 255,-
Julebuffet III
- 2 slags sild med æg og tomat
- Fiske filet med remoulade og citron
- Æg og rejer med mayonnaise
- Varm leverpostej med Champignons og surt
- Hønsesalat med bacon og karse
- Hjemmelavet sylte med rødbede og sennep
- Ribbensteg med rødkål
- Hjemmelavede frikadeller med agurkesalat
2 slags ost med vindruer og radiser
Ris a la mande med kirsebær sauce
Kr. 265,-